Lustify Masturbator: Een Revolutionaire Ervaring voor Mannen

De Lustify Masturbator is een game-changer in de wereld van seksspeeltjes voor mannen. Deze automatische blowjob simulator is ontworpen om mannen een ongeëvenaarde ervaring te bieden, waardoor het de nummer één keuze is onder seksspeeltjes voor mannen. Maar wat maakt de Lustify Masturbator zo speciaal? Laten we dat eens nader bekijken.

Wat is de Lustify Masturbator?

De Lustify Masturbator is veel meer dan alleen een kunstvagina, een pocket pussy of een fleshlight. Het is een geavanceerd apparaat dat is ontworpen om mannen naar ongekende hoogtepunten te brengen, elke keer opnieuw. Het biedt een intense blowjob ervaring, met levensechte zijdezacht siliconen, 10 vibratie- en 5 zuigstanden, en een climax button die een sensationeel gevoel geeft dat maar weinig vrouwen kunnen evenaren.

Lustify Masturbator Voor Man - Pocket Pussy - Masturbator - Sex Toys voor Mannen - Kunstvagina

★★★★★
49,95  op voorraad
as of juli 8, 2024 7:57 pm

Opties

Kleur wit , zwart
Wasbaar Ja
Watervast Nee
Gewicht 536 g
Materiaal ABS , TPE gel , Plastic
Product lengte 21 cm
Verpakking hoogte 9 cm
Verpakking lengte 23.5 cm
Verpakking breedte 9 cm
Verpakkingsinhoud * 1x Masturbator * 1x USB oplaadkabel * 1x Nederlandse handleiding
Aantal openingen 1
Accessoire beschikbaar Nee
Bediening via mobiele app Nee
Elektrisch Ja
Geschikt voor langdurig gebruik Ja
Geslacht Mannen
Inbrenglengte 15 cm
Met extra stimulatie Ja
Plezier voor Man , Man + Man , Man + Vrouw
Pocketsize Nee
Taal handleiding Nederlands
Type masturbator Basis masturbator , Kunstvagina , Kunstmond

Product lengte: 21 cm | wit, zwart | 15 cm

Voordelen van de Lustify Masturbator

De Lustify Masturbator biedt een reeks voordelen die het onderscheiden van andere seksspeeltjes op de markt. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

1. Intense Blowjob Ervaring

De Lustify Masturbator is ontworpen om een intense blowjob ervaring te bieden. Het simuleert de sensaties van een echte blowjob, waardoor je op elk moment van de dag kunt genieten van een bevredigende ervaring.

2. Levensechte Zijdezacht Siliconen

De Lustify Masturbator is gemaakt van levensechte zijdezacht siliconen, waardoor het een realistisch gevoel geeft. Dit materiaal is ook veilig voor de huid en gemakkelijk schoon te maken.

3. 10 Vibratie en 5 Zuigstanden

Met 10 vibratie- en 5 zuigstanden kun je de Lustify Masturbator aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Je kunt deze standen eindeloos combineren voor een unieke ervaring elke keer dat je het apparaat gebruikt.

4. Climax Button

De climax button is een unieke functie van de Lustify Masturbator. Wanneer je bijna je hoogtepunt hebt bereikt, zorgt deze knop voor een sensationeel gevoel dat maar weinig vrouwen kunnen evenaren.

5. Stress Verminderend

De Lustify Masturbator kan ook helpen bij het verminderen van stress. Een bevredigende seksuele ervaring kan een geweldige manier zijn om stress te verminderen, en de Lustify Masturbator maakt het gemakkelijk om op elk moment van de dag zo’n ervaring te hebben.

6. Eenvoudig in Gebruik

De LustifyMasturbator is uiterst eenvoudig in gebruik. Het is USB-oplaadbaar en gaat na één keer opladen 100 minuten mee, of 60 minuten op volle kracht. De siliconen sleeve is gemakkelijk te verwijderen en uit te spoelen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is.

Werking

De werking van de Lustify Masturbator is vrij eenvoudig. Je glijdt je lid in de masturbator en geniet van de veelzijdigheid die ze te bieden heeft. Altijd en overal, wanneer jij het wilt. De Lustify Masturbator zegt nooit nee, zeurt niet en verwent jou tot in de zevende hemel.

Krachtige Accu

De krachtige accu van de masturbator zorgt ervoor dat de vibraties intens worden overgebracht. Dit betekent dat je langdurig kunt genieten van jouw moment, zonder je zorgen te maken over het opladen van het apparaat.

Vibratie- en Zuigstanden

De Lustify Masturbator voor mannen beschikt over 10 vibratie- en 5 zuigstanden. In combinatie met de zijdezachte siliconen voelt dit levensecht aan. Je kunt deze vibratie- en zuigstanden eindeloos combineren voor een unieke ervaring elke keer dat je het apparaat gebruikt.

Climax Button

Ook beschikt de masturbator over een Climax Button. Wanneer je bijna je hoogtepunt hebt bereikt, zorgt deze knop voor een sensationeel gevoel dat maar weinig vrouwen kunnen evenaren. Durf jij het aan?

Onderhoud

Het onderhouden van de Lustify Masturbator is eenvoudig en ongecompliceerd. Na gebruik is het natuurlijk wenselijk om de masturbator te reinigen. De siliconen sleeve is makkelijk te verwijderen en uit te spoelen. Gebruik hiervoor water met alcoholvrije zeep of toycleaner. Laat vervolgens de sleeve drogen voordat je hem terugplaatst. Door goed voor je Lustify Masturbator te zorgen, zorg je ervoor dat je er lang van kunt genieten.

Wat zit er in de verpakking?

Wanneer je de Lustify Masturbator bestelt, ontvang je een pakket dat alles bevat wat je nodig hebt om direct van het sensationele genot van deze masturbator te kunnen genieten. De inhoud van de verpakking omvat:

  • 1x Lustify Masturbator
  • 1x USB oplaadkabel
  • 1x Handleiding (NL)
  • 1x Gratis glijmiddel op waterbasis

Tevredenheidsgarantie

Bij de aankoop van de Lustify Masturbator krijg je een 100% tevredenheidsgarantie. Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie van 12 maanden. Wanneer jouw product binnen deze periode stuk gaat, zorgen wij kosteloos voor een vervangend exemplaar.

Veelgestelde vragen

1. Is de Lustify Masturbator veilig om te gebruiken?

Ja, de Lustify Masturbator is veilig om te gebruiken. Het is gemaakt van huidvriendelijke, zijdezachte siliconen die zacht aanvoelen en gemakkelijk schoon te maken zijn.

2. Hoe lang gaat de batterij van de Lustify Masturbator mee?

Na één keer opladen gaat de Lustify Masturbator 100 minuten mee, of 60 minuten op volle kracht. Dit betekent dat je langdurig kunt genieten van jouw moment.

3. Hoe maak ik de Lustify Masturbator schoon?

Na gebruik is het belangrijk om de Lustify Masturbator te reinigen. De siliconen sleeve is gemakkelijk te verwijderen en uit te spoelen. Gebruik hiervoor water met alcoholvrije zeep of toycleaner. Laat vervolgens de sleeve drogen voordat je hem terugplaatst.

4. Wat als ik niet tevreden ben met mijn aankoop?

Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop, kun je jouw Lustify Masturbator binnen 30 dagen retourneren en krijg je het aankoopbedrag terug.

5. Kan ik de Lustify Masturbator met glijmiddel gebruiken?

Ja, we adviseren om deze toy te gebruiken met glijmiddel op waterbasis. Deze hebben we alvast gratis bij je bestelling toegevoegd zodat je direct van het sensationele genot van deze masturbator kan genieten.

6. Hoe neem ik contact op met de klantenservice?

Als je een vraag hebt over de Lustify Masturbator voor mannen, kun je contact opnemen met onze klantenservice. We zijn 24/7 voor je beschikbaar.

Conclusie

De Lustify Masturbator is een revolutionair seksspeeltje dat mannen een ongeëvenaarde ervaring biedt. Met zijn levensechte zijdezacht siliconen, 10 vibratie- en 5 zuigstanden, en een climax button, biedt het een intense blowjob ervaring die maar weinig vrouwen kunnen evenaren. Of je nu op zoek bent naar een manier om stress te verminderen, je libido te verhogen, of gewoon te genieten van een bevredigende seksuele ervaring, de Lustify Masturbator is de perfecte keuze.