Cockringen of penisringen kopen

Als je op zoek bent naar een manier om je seksuele ervaring te verbeteren en nieuwe sensaties te ontdekken, overweeg dan eens om een cockring of penisring te kopen. Deze kleine maar effectieve seksspeeltjes kunnen je seksleven een boost geven en zorgen voor langduriger en intensere erecties. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over het kopen en gebruiken van een cockring of penisring.

€20,43
op voorraad

Wat is een cockring/penisring?

Een cockring of penisring is een ring die om de basis van de penis wordt geplaatst. Het kan gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals siliconen, metaal of leer. Cockrings zijn ontworpen om de bloedtoevoer naar de penis te beperken, waardoor een erectie langer kan aanhouden en intenser kan worden. Daarnaast kunnen ze ook helpen om het orgasme uit te stellen.

Waarom een cockring kopen?

Het kopen van een cockring of penisring kan verschillende voordelen bieden, waaronder:

 • Langere en hardere erecties: Een cockring kan de bloedtoevoer naar de penis beperken, waardoor de erectie langer kan aanhouden en harder kan worden. Dit kan zowel jou als je partner meer genot geven tijdens de seks.
 • Intensere orgasmes: Doordat een cockring de bloedtoevoer beperkt, kan het orgasme intenser aanvoelen. Het kan ook helpen om het orgasme uit te stellen, waardoor je langer kunt genieten van seksuele stimulatie.
 • Stimulatie van de partner: Sommige cockrings zijn voorzien van extra stimulerende elementen, zoals vibraties of nopjes, die zorgen voor extra plezier en stimulatie bij je partner.
 • Verschillende maten en stijlen: Cockrings zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat je er een kunt vinden die bij jou en je voorkeuren past.

Welke soorten penisringen zijn er?

Er zijn verschillende soorten cockrings beschikbaar, waaronder:

 • Flexibele cockrings: Deze cockrings zijn gemaakt van flexibel materiaal, zoals siliconen, waardoor ze gemakkelijk om de penis kunnen worden geplaatst. Ze zijn comfortabel om te dragen en kunnen zich aanpassen aan verschillende penisgroottes.
 • Metalen cockrings: Metalen cockrings zijn stevig en bieden een strakke pasvorm. Ze kunnen een zwaarder gevoel geven en zorgen voor een intense druk op de penis.
 • Vibrerende cockrings: Deze cockrings zijn voorzien van een vibrerend element, waardoor zowel de drager als de partner extra stimulatie ervaren tijdens de seks.
 • Verstelbare cockrings: Verstelbare cockrings hebben een sluitsysteem waarmee je de strakheid kunt aanpassen aan je voorkeur en comfortniveau.

Waar moet je op letten bij het kopen ?

Voordat je een cockring of penisring koopt, zijn er enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden:

 • Maat: Cockrings zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Het is belangrijk om een cockring te kiezen die goed past en comfortabel aanvoelt. Een te strakke cockring kan ongemak veroorzaken, terwijl een te losse cockring mogelijk niet het gewenste effect heeft.
 • Materiaal: Cockrings zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals siliconen, metaal, leer of rubber. Kies een materiaal dat veilig is voor jouw lichaam en dat prettig aanvoelt tijdens het dragen.
 • Stijl en functies: Bedenk welke stijl en functies je zoekt in een cockring. Wil je bijvoorbeeld een vibrerende cockring of een verstelbare cockring? Ga op zoek naar een cockring die aan jouw wensen voldoet.
 • Veiligheid: Zorg ervoor dat de cockring die je koopt veilig is voor gebruik. Controleer of het materiaal niet giftig is en of er geen scherpe randen of losse onderdelen zijn die letsel kunnen veroorzaken.

Hoe gebruik je een cockring ?

Het gebruik van een cockring of penisring is eenvoudig:

 1. Bepaal de juiste maat: Meet de omtrek van je penis om de juiste maat cockring te kiezen.
 2. Breng glijmiddel aan: Breng een beetje glijmiddel aan op zowel de penis als de cockring om het aanbrengen te vergemakkelijken.
 3. Plaats de cockring: Schuif de cockring om de basis van de penis tot aan de gewenste positie. Zorg ervoor dat de cockring stevig maar niet te strak zit.
 4. Geniet van de voordelen: Geniet van langere, hardere erecties en intensere orgasmes tijdens de seks.
 5. Verwijder de cockring: Na de seks kun je de cockring voorzichtig verwijderen door deze van de penis af te schuiven. Wees voorzichtig en neem de tijd om dit te doen om ongemak of letsel te voorkomen.

Conclusie

Een cockring of penisring kan een geweldige toevoeging zijn aan je seksuele avonturen. Het kopen van een cockring biedt de mogelijkheid om langere, hardere erecties te ervaren en intensere orgasmes te beleven. Kies een cockring die past bij jouw voorkeuren en comfortniveau, en geniet van de spannende sensaties die het kan bieden. Vergeet niet om altijd veilig te spelen en de instructies voor gebruik op te volgen.

FAQs

1. Wat is het verschil tussen een cockring en een penisring?

Een cockring en een penisring worden vaak door elkaar gebruikt en verwijzen naar hetzelfde seksspeeltje. Beide termen verwijzen naar een ring die om de penis wordt gedragen om de erectie te verbeteren.

2. Hoe lang kan ik een cockring dragen?

Het wordt aanbevolen om een cockring niet langer dan 30 minuten per keer te dragen. Langdurig dragen kan de bloedtoevoer belemmeren en ongemak veroorzaken.

3. Is een cockring veilig?

Ja, mits correct gebruikt, is een cockring over het algemeen veilig. Het is echter belangrijk om de instructies te volgen, de juiste maat te kiezen en de cockring niet te strak aan te brengen om ongemak of letsel te voorkomen.

4. Kan ik een cockring gebruiken met een erectiestoornis?

Ja, een cockring kan ook gebruikt worden bij een erectiestoornis. Het kan helpen om een erectie langer aan te houden en kan de hardheid van de erectie verbeteren.

5. Hoe reinig ik een cockring?

De reiniging van een cockring hangt af van het materiaal. Volg de instructies van de fabrikant voor het reinigen en desinfecteren van de cockring. Over het algemeen kunnen siliconen cockrings worden gereinigd met water en milde zeep, terwijl metalen cockrings kunnen worden gereinigd met een speciale toy cleaner.