Strapon dildo’s kopen: soorten, gebruik en Faqs

Strapon dildo’s zijn seksspeeltjes die speciaal zijn ontworpen voor het gebruik bij strap-on harnassen. Deze dildo’s hebben een stevige basis of zuignap aan de onderkant, waardoor ze veilig en stabiel kunnen worden bevestigd aan een harnas. Ze zijn bedoeld om te worden gedragen door een persoon, meestal een vrouw, om hun partner vaginaal of anaal te penetreren.

1. Soorten strapon dildo’s

Er zijn verschillende soorten strapon dildo’s beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en toepassingen. Hier zijn enkele veelvoorkomende typen:

1.1 Voorbinddildo’s

Voorbinddildo’s zijn de meest bekende en populaire vorm van strapon dildo’s. Ze bestaan uit een realistische of niet-realistische dildo die is bevestigd aan een harnas dat om de heupen en het bekken van de drager wordt gedragen. Dit stelt de drager in staat om hun partner te penetreren met de dildo.

1.2 Holle strapon dildo’s

Holle strapon dildo’s zijn ontworpen voor mannen die moeite hebben met het behouden van een erectie of die extra lengte en dikte willen toevoegen aan hun penis. Deze dildo’s hebben een holle binnenkant waar de penis van de drager in past, waardoor ze een stevige en realistische erectie kunnen ervaren tijdens het penetreren.

1.3 Dubbele strapon dildo’s

Dubbele strapon dildo’s, ook bekend als dubbele penetratiedildo’s, bieden plezier en stimulatie voor beide partners. Ze hebben twee uiteinden, een kortere en dunnere voor vaginale penetratie bij de drager, en een langere en dikkere voor anale of vaginale penetratie bij de ontvanger.

2. Hoe een strapon dildo te gebruiken

Het gebruik van een strapon dildo vereist wat voorbereiding en communicatie tussen partners. Hier zijn enkele stappen om je op weg te helpen:

2.1. Kies het juiste harnas

Begin met het kiezen van een harnas dat goed past en comfortabel aanvoelt. Verstelbare harnassen zijn ideaal omdat ze kunnen worden aangepast aan de maat en vorm van de drager. Zorg ervoor dat het harnas stevig en veilig blijft zitten tijdens het gebruik.

2.2. Bevestig de dildo

Bevestig de strapon dildo stevig aan het harnas volgens de instructies van de fabrikant. Zorg ervoor dat de dildo goed is bevestigd en niet loskomt tijdens het gebruik.

2.3. Gebruik glijmiddel

Gebruik voldoende glijmiddel op waterbasis op de dildo en rond de opening van de ontvanger om de penetratie soepel en comfortabel te laten verlopen. Glijmiddel helpt ook om wrijving en ongemak te verminderen.

2.4. Communicatie en ontspanning

Communiceer openlijk met je partner over je wensen, grenzen en comfortniveaus. Het is belangrijk om te ontspannen en op je gemak te zijn tijdens het gebruik van een strapon dildo. Neem de tijd, begin langzaam en pas het tempo aan op basis van de reacties van je partner.

3. Tips en voorzorgsmaatregelen

Hier zijn enkele tips en voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van strapon dildo’s:

3.1. Hygiëne

Zorg voor een goede hygiëne door de dildo grondig te reinigen voor en na gebruik. Gebruik warm water en milde zeep of een speciale seksspeeltjesreiniger. Volg de instructies van de fabrikant voor het schoonmaken van de dildo.

3.2. Gebruik een condoom

Het gebruik van een condoom op de dildo kan helpen bij het verminderen van de overdracht van bacteriën en het vergemakkelijken van het schoonmaken. Verwissel condooms tussen partners of tussen verschillende gebruikssessies.

3.3. Verander de dildo voor verschillende partners

Als je de strapon dildo met verschillende partners gebruikt, overweeg dan om de dildo te verwisselen of grondig schoon te maken voordat je hem met een andere partner gebruikt. Dit helpt bij het voorkomen van de overdracht van infecties.

3.4. Respecteer grenzen en comfortniveaus

Elke persoon heeft verschillende voorkeuren en grenzen als het gaat om anale of vaginale penetratie. Respecteer altijd de grenzen en comfortniveaus van je partner. Stop of pas het tempo aan als er ongemak of pijn optreedt.

4. Conclusie

Strapon dildo’s zijn veelzijdige seksspeeltjes die plezier en intimiteit kunnen toevoegen aan seksuele ontmoetingen tussen partners. Of je nu op zoek bent naar rollenspel, dubbele penetratie of het ervaren van nieuwe sensaties, strapon dildo’s kunnen een opwindende toevoeging zijn aan je seksuele repertoire. Zorg ervoor dat je de juiste voorzorgsmaatregelen neemt, communiceert met je partner en comfortabel bent met het gebruik ervan. Verken je seksuele fantasieën en geniet van de opwinding die strapon dildo’s te bieden hebben.

FAQs

1. Kan ik een strapon dildo gebruiken als ik een penis heb?

Ja, holle strapon dildo’s zijn speciaal ontworpen voor mensen met een penis. Deze dildo’s kunnen worden gedragen om extra lengte en dikte toe te voegen tijdens penetratie, of om een erectie te behouden als er sprake is van erectiestoornissen.

2. Kan ik een strapon dildo gebruiken zonder harnas?

Ja, sommige strapon dildo’s hebben een stevige zuignap aan de onderkant waarmee ze op een vlakke ondergrond kunnen worden bevestigd. Dit maakt handsfree gebruik mogelijk zonder de noodzaak van een harnas.

3. Kan ik een strapon dildo gebruiken voor anale penetratie?

Ja, strapon dildo’s kunnen veilig worden gebruikt voor anale penetratie. Het is echter belangrijk om glijmiddel te gebruiken en langzaam te beginnen om de spieren te ontspannen en ongemak te voorkomen.

4. Moet ik een speciaal glijmiddel gebruiken met een strapon dildo?

Het wordt aanbevolen om een glijmiddel op waterbasis te gebruiken met strapon dildo’s. Glijmiddel op waterbasis is veilig te gebruiken met seksspeeltjes van verschillende materialen en is gemakkelijk afwasbaar.

5. Hoe kan ik mijn strapon dildo schoonmaken?

De schoonmaakinstructies kunnen variëren afhankelijk van het materiaal van de dildo. Raadpleeg de instructies van de fabrikant voor het reinigen van je specifieke strapon dildo. Over het algemeen kunnen de meeste dildo’s worden gereinigd met warm water en milde zeep of een speciale seksspeeltjesreiniger.