Vibrassage Caress Clitoris Vibrator

De Vibrassage Caress Clitoris Vibrator is een innovatief seksspeeltje dat speciaal is ontworpen voor clitorale stimulatie. Met zijn unieke vorm en krachtige vibraties biedt deze vibrator een intense en plezierige ervaring. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator, van de kenmerken en voordelen tot tips voor gebruik en onderhoud.

Kenmerken

De Vibrassage Caress Clitoris Vibrator heeft verschillende kenmerken die hem onderscheiden van andere vibrators op de markt:

 • Krachtige vibraties: De Vibrassage Caress Clitoris Vibrator biedt krachtige vibraties die gericht zijn op de clitoris voor intense stimulatie.
 • Unieke vorm: De vibrator heeft een ergonomische vorm die perfect past bij de contouren van het lichaam en de clitoris optimaal stimuleert.
 • Meerdere vibratiestanden: Met verschillende vibratiestanden kun je de intensiteit aanpassen aan jouw voorkeur en verlangen.
 • Oplaadbaar: De Vibrassage Caress Clitoris Vibrator is oplaadbaar via USB, waardoor je geen batterijen hoeft te vervangen.
 • Waterdicht: Het waterdichte ontwerp maakt het mogelijk om de vibrator te gebruiken in bad of onder de douche, voor een extra sensuele ervaring.
 • Fluisterstil: Ondanks de krachtige vibraties is de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator fluisterstil, waardoor je discreet van je momenten van plezier kunt genieten.

Vibrassage Caress Clitoris Vibrator

118,00
74,12
 op voorraad
as of juni 24, 2024 7:03 am

Opties

Kleur rosé goud
Met ribbels/met nopjes Nee
Watervast Ja
Gewicht 136 g
MPN (Manufacturer Part Number) SS-XR2348
Materiaal Polyamide
Product lengte 200 mm
Product breedte 95 mm
Product hoogte 64 mm
Product gewicht 136 g
Diameter 41 mm
Verpakking hoogte 64 mm
Verpakking lengte 200 mm
Verpakking breedte 95 mm
Verpakkingsinhoud 1st
Aantal stuks in verpakking 1 stuk(s)
Aantal benodigde accu's/batterijen 0
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Aantal standen 3
Accu/batterij model Speciale batterij
Bediening via mobiele app Nee
CE markering Zichtbaar
Geslacht Vrouwen
Inbrenglengte 0 cm
Oplaadbaar Ja
Plezier voor Man , Man + Man , Man + Vrouw , Vrouw , Vrouw + Vrouw
Taal handleiding Nederlands
Type Stimulatie Penetratie + clitoraal
Type vibrator Clitoris vibrator
Voedingstype USB

Type vibrator: Clitoris vibrator | Inbrenglengte: 0 cm

Voordelen

De Vibrassage Caress Clitoris Vibrator biedt diverse voordelen die bijdragen aan een plezierige en bevredigende ervaring:

 • Intense stimulatie: De krachtige vibraties zorgen voor intense stimulatie van de clitoris, wat kan leiden tot intensere orgasmes.
 • Maatwerk: Met de verschillende vibratiestanden en intensiteiten kun je de vibrator aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en verlangens.
 • Waterdicht ontwerp: Het waterdichte ontwerp maakt het mogelijk om de vibrator te gebruiken in verschillende omgevingen, waaronder de douche of het bad.
 • Ergonomisch design: De vibrator is ergonomisch ontworpen om comfortabel in de hand te liggen en gemakkelijk te gebruiken.
 • Oplaadbaar: Het oplaadbare ontwerp zorgt voor gemak en bespaart kosten op de lange termijn door het vermijden van het gebruik van batterijen.
 • Discreet formaat: De Vibrassage Caress Clitoris Vibrator heeft een discreet formaat, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen op reis of in je tas.

Tips voor gebruik

Om optimaal van de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator te genieten, zijn hier enkele handige tips:

 • Gebruik glijmiddel: Breng een klein beetje glijmiddel op waterbasis aan op de clitoris en de vibrator om het glijden te vergemakkelijken en het genot te versterken.
 • Ontdek verschillende standen: Experimenteer met de verschillende vibratiestanden en intensiteiten om te ontdekken welke het meest plezierig voor jou zijn.
 • Neem de tijd: Neem de tijd om jezelf te verkennen en te ontspannen voordat je de vibrator gebruikt. Creëer een ontspannen en comfortabele sfeer.
 • Reiniging en onderhoud: Reinig de vibrator grondig voor en na elk gebruik met warm water en milde zeep of een speciale seksspeeltjereiniger. Zorg ervoor dat je alle hoeken en kieren goed schoonmaakt. Droog hem daarna goed af voordat je hem opbergt.
 • Bewaar op een geschikte plaats: Berg de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator op een droge en stofvrije plaats op, weg van direct zonlicht en extreme temperaturen.

Conclusie

De Vibrassage Caress Clitoris Vibrator is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar intense clitorale stimulatie. Met zijn krachtige vibraties, ergonomische vorm en waterdichte ontwerp biedt deze vibrator een scala aan sensaties en genot. Verken je verlangens en ontdek nieuwe hoogtepunten met de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator.

Veelgestelde vragen

1. Is de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator waterdicht?

Ja, de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator is waterdicht. Je kunt hem veilig gebruiken onder de douche of in bad voor extra plezier.

2. Hoe lang gaat de batterij van de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator mee?

De batterijduur van de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator kan variëren, afhankelijk van het gebruik en de intensiteit van de vibraties. Het oplaadbare ontwerp zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten zonder je zorgen te maken over lege batterijen.

3. Is de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator fluisterstil?

Ja, ondanks de krachtige vibraties is de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator fluisterstil. Je kunt discreet genieten van je intieme momenten zonder je zorgen te maken over geluidsoverlast.

4. Kan ik glijmiddel gebruiken met de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator?

Ja, je kunt glijmiddel op waterbasis gebruiken met de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator om het glijden te vergemakkelijken en het genot te vergroten.

5. Hoe maak ik de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator schoon?

Om de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator schoon te maken, spoel je hem af onder warm water en reinig je hem met milde zeep of een speciale seksspeeltjereiniger. Zorg ervoor dat je hem goed afdroogt voordat je hem opbergt.

6. Kan ik de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator meenemen op reis?

Ja, de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator heeft een compact formaat en is gemakkelijk mee te nemen op reis. Zorg er wel voor dat je hem goed beschermt en discreet opbergt.

7. Is de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator geschikt voor beginners?

Ja, de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. De verschillende vibratiestanden stellen je in staat om de intensiteit aan te passen aan jouw comfortniveau.

8. Wat is het verschil tussen de Vibrassage Caress Clitoris Vibrator en andere vibrators?

De Vibrassage Caress Clitoris Vibrator onderscheidt zich door zijn unieke vorm, krachtige vibraties en waterdichte ontwerp. Het is speciaal ontworpen voor gerichte clitorale stimulatie en biedt een scala aan sensaties en genot.