Wat is het boezemvriend-standje?

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe manieren om je seksleven te verbeteren, is het verkennen van verschillende standjes een goed begin. Eén van deze standjes is het boezemvriend-standje. Maar wat is het boezemvriend-standje precies en hoe werkt het?

Wat is het boezemvriend-standje?

Het boezemvriend-standje is een seksstandje waarbij de vrouw op haar rug ligt met haar benen omhoog en haar voeten plat op het bed. De man knielt tussen haar benen en steunt op zijn handen. Vervolgens brengt hij zijn penis in bij de vrouw en begint te stoten terwijl hij haar benen omhoog houdt. Dit standje wordt ook wel het ‘olieplatform-standje’ genoemd vanwege de gymnastiek-achtige houding die nodig is om het uit te voeren.

Hoe voer je het boezemvriend-standje uit?

Om het boezemvriend-standje goed uit te voeren, zijn er een aantal stappen die je moet volgen:

Stap 1: Ga op bed liggen

De vrouw gaat op haar rug op bed liggen met haar benen omhoog en haar voeten plat op het bed. Ze kan haar benen eventueel vasthouden om ze omhoog te houden. De man knielt tussen haar benen en steunt op zijn handen.

Stap 2: Penetratie

De man brengt zijn penis in bij de vrouw en begint zachtjes te stoten. Hij kan haar benen omhoog houden met zijn handen om zo dieper te kunnen penetreren.

Stap 3: Ritme

De man kan het tempo en de diepte van de penetratie verhogen, afhankelijk van wat voor de vrouw het prettigst voelt. Het is belangrijk dat hij goed luistert naar haar lichaamstaal en signalen om te weten wat ze fijn vindt.

Stap 4: Uitvoering

Het boezemvriend-standje vergt enige gymnastiek-achtige houding van de man. Het is belangrijk om goed te letten op je eigen lichaam en te stoppen als het te vermoeiend wordt of als er ongemak ontstaat.

Wat zijn de voordelen van het boezemvriend-standje?

Het boezemvriend-standje heeft een aantal voordelen:

1. Diepere penetratie

Omdat de vrouw haar benen omhoog houdt, kan de man dieper penetreren dan bij andere standjes.

2. Intense sensaties

Doordat de man dieper kan penetreren, kan dit zorgen voor intensere sensaties bij zowel de man als de vrouw.

3. Oogcontact

Doordat beide partners naar elkaar kunnen kijken, kan er meer intimiteit ontstaan.

FAQs

1. Moet je flexibel zijn om het boezemvriend-standje te kunnen doen?

Nee, je hoeft niet bijzonder flexibel te zijn om dit standje te doen. Het vergt wel enige gymnastiek-achtige houding van de man, maar het is niet noodzakelijk om heel flexibel te zijn.

2. Is het boezemvriend-standje geschikt voor iedereen?

Het boezemvriend-standje is geschikt voor de meeste mensen, maar het is belangrijk om te luisteren naar je eigen lichaam en te stoppen als het te vermoeiend wordt of als er ongemak ontstaat.

3. Kan het boezemvriend-standje pijnlijk zijn?

Als het boezemvriend-standje niet goed wordt uitgevoerd, kan het pijnlijk zijn. Het is belangrijk om goed te letten op je eigen lichaam en te stoppen als het te vermoeiend wordt of als er ongemak ontstaat.

4. Hoe kan ik het boezemvriend-standje nog spannender maken?

Je kunt het boezemvriend-standje nog spannender maken door bijvoorbeeld gebruik te maken van speeltjes of door van positie te wisselen. Het is belangrijk om goed te communiceren met je partner en te ontdekken wat jullie samen fijn vinden.

5. Kan het boezemvriend-standje helpen bij het krijgen van een orgasme?

Het boezemvriend-standje kan helpen bij het krijgen van een orgasme, omdat de diepere penetratie voor intensere sensaties kan zorgen. Het is echter geen garantie dat je een orgasme zult krijgen.

Conclusie

Het boezemvriend-standje is een seksstandje waarbij de vrouw op haar rug ligt met haar benen omhoog en de man tussen haar benen knielt. Dit standje kan zorgen voor diepere penetratie en intense sensaties. Het is belangrijk om goed te letten op je eigen lichaam en te stoppen als het te vermoeiend wordt of als er ongemak ontstaat. Door te experimenteren en goed te communiceren met je partner kun je ontdekken wat jullie samen fijn vinden.