Wat is het CAT-standje?

Wat is het CAT-standje?

Het CAT-standje is een seksuele positie waarbij de vrouw op haar rug ligt met haar benen omhoog, terwijl de man bovenop haar knielt en haar benen vasthoudt. De afkorting CAT staat voor Coital Alignment Technique.

Deze positie is ontwikkeld om de clitoris van de vrouw te stimuleren tijdens penetratie, wat kan leiden tot intensere orgasmes. Het idee achter deze positie is dat de man zijn bekken naar boven kantelt en zijn penis in een hoek van ongeveer 120 graden inbrengt, zodat de basis van zijn penis direct contact maakt met de clitoris van de vrouw.

Voordelen van het CAT-standje

Het CAT-standje heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere seksuele posities. Hieronder staan enkele van de belangrijkste voordelen:

1. Het stimuleert de clitoris: Doordat de man zijn bekken naar boven kantelt en zijn penis in een hoek van ongeveer 120 graden inbrengt, kan de basis van zijn penis direct contact maken met de clitoris van de vrouw. Dit kan leiden tot intensere orgasmes voor de vrouw.

2. Het kan de duur van de seks verlengen: Doordat de man zijn bewegingen kan controleren en zijn bekken kan kantelen, kan hij de penetratie langer volhouden en de seksuele ervaring verlengen.

3. Het kan de intimiteit tussen partners vergroten: Het CAT-standje vereist dat partners dicht bij elkaar liggen en elkaar aankijken, wat kan leiden tot een gevoel van intimiteit en verbondenheid.

4. Het kan helpen bij problemen met erectiestoornissen: Het CAT-standje is een goede optie voor mannen met erectiestoornissen, omdat het niet vereist dat de man een volledige erectie heeft om penetratie mogelijk te maken.

Hoe voer je het CAT-standje uit?

Om het CAT-standje uit te voeren, volg je de onderstaande stappen:

1. De vrouw ligt op haar rug met haar benen omhoog, terwijl de man knielt tussen haar benen.

2. De man legt zijn handen onder de billen van de vrouw en tilt haar heupen op, zodat haar bekken omhoog komt.

3. De man kantelt zijn bekken naar boven en brengt zijn penis in een hoek van ongeveer 120 graden in.

4. De man beweegt zijn bekken heen en weer, terwijl hij de basis van zijn penis tegen de clitoris van de vrouw laat rusten.

5. De vrouw kan haar bekken naar de man toe kantelen om de penetratie te verbeteren en haar handen op zijn billen leggen om hem te helpen bij het bewegen.

FAQs

1. Is het CAT-standje geschikt voor iedereen?

Het CAT-standje kan voor de meeste stellen geschikt zijn, maar het kan voor sommige mensen ongemakkelijk of moeilijk zijn om uit te voeren. Het is belangrijk om te communiceren met je partner en te experimenteren om te ontdekken wat voor jou het beste werkt.

2. Kan het CAT-standje leiden tot zwangerschap?

Ja, het CAT-standje kan leiden tot zwangerschap, omdat er penetratie plaatsvindt. Het is belangrijk om anticonceptie te gebruiken als je niet zwanger wilt worden.

3. Maakt de grootte van de penis uit bij het uitvoeren van het CAT-standje?

Nee, de grootte van de penis is niet de belangrijkste factor bij het uitvoeren van het CAT-standje. Het gaat erom dat de man zijn bekken naar boven kantelt en zijn penis in een hoek van ongeveer 120 graden inbrengt, zodat de basis van zijn penis direct contact maakt met de clitoris van de vrouw.

4. Kan het CAT-standje pijnlijk zijn?

Het CAT-standje kan voor sommige vrouwen pijnlijk zijn als hun bekken niet flexibel genoeg is om in deze positie te liggen. In dat geval kan het helpen om kussens onder de billen van de vrouw te plaatsen om haar bekken te ondersteunen.

5. Kan het CAT-standje leiden tot orgasme?

Ja, het CAT-standje kan leiden tot intensere orgasmes voor vrouwen, omdat de clitoris direct wordt gestimuleerd tijdens penetratie.

Conclusie

Het CAT-standje is een seksuele positie die is ontwikkeld om de clitoris van de vrouw te stimuleren tijdens penetratie. Deze positie kan leiden tot intensere orgasmes, de duur van de seks verlengen, de intimiteit tussen partners vergroten en helpen bij problemen met erectiestoornissen. Het is belangrijk om te communiceren met je partner en te experimenteren om te ontdekken wat voor jou het beste werkt.