Wat is het honingpotje-standje?

Ben je op zoek naar nieuwe standjes om je seksleven op te fleuren? Dan is het honingpotje-standje misschien wel iets voor jou. Dit standje wordt ook wel het vlindertje genoemd en is vooral populair onder koppels die houden van diepe penetratie en veel lichamelijk contact. In dit artikel gaan we dieper in op wat het honingpotje-standje precies inhoudt en hoe je het uitvoert.

Wat is het honingpotje-standje?

Het honingpotje-standje is een seksstandje waarbij de vrouw op haar rug ligt met haar benen omhoog en gebogen. De man knielt tussen haar benen en steunt op zijn onderarmen. Vervolgens brengt hij zijn penis in bij de vrouw en begint met penetreren. Het bijzondere aan dit standje is dat de vrouw haar benen omhoog houdt en zo haar bekken kantelt, waardoor de man dieper bij haar naar binnen kan dringen.

Hoe voer je het honingpotje-standje uit?

Om het honingpotje-standje uit te voeren moet je als vrouw op je rug gaan liggen en je benen omhoog en gebogen houden. De man knielt tussen je benen en plaatst zijn handen op je knieën. Vervolgens brengt hij zijn penis in bij jou en begint met penetreren. Terwijl hij dit doet, houd jij je benen omhoog en kantel je je bekken zodat hij dieper bij je naar binnen kan dringen.

Je kunt dit standje ook een stukje moeilijker maken door je benen over de schouders van de man te leggen. Hierdoor wordt de hoek tussen jullie bekken nog groter en kan de man nog dieper bij je naar binnen dringen.

Wat zijn de voordelen van het honingpotje-standje?

Het honingpotje-standje heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere seksstandjes. Zo zorgt het ervoor dat de penis van de man dieper bij de vrouw naar binnen kan dringen, waardoor de penetratie intenser wordt. Ook is er veel lichamelijk contact tussen de partners, wat voor een intieme sfeer zorgt.

Bovendien is dit standje ook geschikt voor stellen die houden van langdurige seks. Doordat de man op zijn onderarmen steunt, kan hij het langer volhouden en hebben jullie meer tijd om van elkaar te genieten.

Zijn er nadelen aan het honingpotje-standje?

Net als bij andere seksstandjes kan het honingpotje-standje ook nadelen hebben. Zo kan het voor sommige vrouwen wat ongemakkelijk zijn om hun benen zo lang omhoog te houden. Ook kan het voor mannen die snel klaarkomen juist te intens zijn, waardoor ze minder lang kunnen volhouden.

Daarnaast kan het honingpotje-standje voor sommige stellen ook wat lastig zijn om uit te voeren. Het vergt namelijk wat lenigheid en coördinatie om je benen omhoog te houden en tegelijkertijd te bewegen.

Conclusie

Het honingpotje-standje is een populair seksstandje onder koppels die houden van diepe penetratie en veel lichamelijk contact. Door de hoek tussen jullie bekken te vergroten kan de man dieper bij de vrouw naar binnen dringen, wat zorgt voor intensere penetratie. Het standje is ook geschikt voor stellen die houden van langdurige seks.

FAQs

1. Is het honingpotje-standje geschikt voor alle stellen?

Het honingpotje-standje vergt wat lenigheid en coördinatie van beide partners. Als je hier moeite mee hebt, kan het standje wat lastig zijn om uit te voeren.

2. Kan het honingpotje-standje pijnlijk zijn voor de vrouw?

Als de vrouw last heeft van haar rug of heupen, kan het honingpotje-standje wat ongemakkelijk zijn. Ook kan het voor sommige vrouwen lastig zijn om hun benen zo lang omhoog te houden.

3. Kun je het honingpotje-standje ook uitvoeren met een condoom?

Ja, je kunt het honingpotje-standje ook uitvoeren met een condoom. Zorg er wel voor dat je het condoom vooraf aanbrengt en niet halverwege het standje nog moet opzetten.

4. Is het honingpotje-standje geschikt voor mannen die snel klaarkomen?

Het honingpotje-standje kan voor sommige mannen te intens zijn, waardoor ze minder lang kunnen volhouden. Als je snel klaarkomt, kun je beter voor een ander standje kiezen.

5. Hoe kun je het honingpotje-standje nog spannender maken?

Je kunt het honingpotje-standje nog spannender maken door bijvoorbeeld te experimenteren met verschillende snelheden en dieptes. Ook kun je speeltjes gebruiken om het standje extra opwindend te maken.