Wat is het boor-standje?

Als je op zoek bent naar nieuwe manieren om je seksleven te verbeteren, dan is het boor-standje misschien wel iets voor jou. Dit standje is relatief nieuw en kan voor veel plezier zorgen. In dit artikel gaan we dieper in op wat het boor-standje is, hoe je het uitvoert en welke voordelen het biedt.

H2: Wat is het boor-standje?

Het boor-standje is een seksuele positie waarbij de vrouw bovenop de man ligt en haar lichaam op en neer beweegt als een boor. Het idee achter dit standje is dat de vrouw volledige controle heeft over de beweging en de diepte van de penetratie.

H2: Hoe voer je het boor-standje uit?

Het boor-standje is vrij eenvoudig uit te voeren. De vrouw gaat op de man zitten, met haar benen aan weerszijden van zijn lichaam. Vervolgens beweegt ze haar lichaam op en neer, waarbij ze haar heupen gebruikt om te draaien en te boren. De man kan zijn handen op haar heupen leggen om haar te ondersteunen en te helpen bij het bepalen van het tempo.

H3: Voordelen van het boor-standje

Het boor-standje biedt verschillende voordelen, waaronder:

1. Meer controle: De vrouw heeft volledige controle over de beweging en de diepte van de penetratie, waardoor ze haar genot kan maximaliseren.

2. Diepere penetratie: Door de draaiende beweging van de vrouw kan de penis dieper doordringen, wat voor meer stimulatie kan zorgen.

3. Variatie: Het boor-standje biedt een nieuwe en spannende manier om seks te hebben, wat voor meer opwinding kan zorgen.

H3: Veelgestelde vragen

1. Is het boor-standje geschikt voor iedereen?

Ja, het boor-standje kan door iedereen worden uitgevoerd, zolang beide partners comfortabel zijn met de positie.

2. Moet de vrouw flexibel zijn om het boor-standje uit te voeren?

Nee, de flexibiliteit van de vrouw is niet van invloed op het boor-standje. Het is belangrijk dat de vrouw comfortabel zit en haar eigen tempo kan bepalen.

3. Hoe lang duurt het voordat je het boor-standje onder de knie hebt?

Het kan even duren voordat je het boor-standje volledig onder de knie hebt. Het is belangrijk om te experimenteren en te ontdekken welke bewegingen en tempo’s het beste werken voor jou en je partner.

4. Kan het boor-standje pijnlijk zijn?

Als het boor-standje niet goed wordt uitgevoerd, kan het pijnlijk zijn. Zorg ervoor dat je de bewegingen langzaam en voorzichtig uitvoert, en stop als het ongemakkelijk of pijnlijk wordt.

5. Is het boor-standje veilig?

Ja, het boor-standje is veilig zolang beide partners comfortabel zijn met de positie en er geen sprake is van pijn of ongemak.

H2: Conclusie

Het boor-standje is een spannende nieuwe positie die voor meer controle, diepere penetratie en variatie kan zorgen. Experimenteer en ontdek welke bewegingen het beste werken voor jou en je partner, en vergeet niet om altijd comfortabel en veilig te blijven tijdens de seks.