Wat is het hangende tuin-standje?

Wat is het hangende tuin-standje?

Het hangende tuin-standje is een seksuele positie waarbij de vrouw bovenop de man zit, met haar knieën op de grond en haar handen op de borst van de man. De man ligt op zijn rug op het bed met zijn benen wijd open. De vrouw buigt vervolgens haar knieën en laat haar schaamlippen over de penis van de man glijden terwijl ze op hem blijft leunen. Het is een positie die enige lenigheid en kracht vereist van de vrouw, maar het kan een zeer bevredigende ervaring zijn voor beide partners.

Hoe voer je het hangende tuin-standje uit?

Om het hangende tuin-standje uit te voeren, moet de vrouw beginnen door bovenop de man te klimmen terwijl hij op zijn rug ligt. Ze plaatst haar knieën naast de heupen van de man en leunt op haar handen terwijl ze haar schaamlippen over de penis van de man laat glijden. Ze kan dan langzaam beginnen met bewegen, waarbij ze haar heupen omhoog en omlaag beweegt om de penis van de man te stimuleren.

De man kan zijn handen op de heupen van de vrouw plaatsen om haar te begeleiden en te ondersteunen tijdens de bewegingen. Hij kan ook zijn handen op haar borsten leggen om extra stimulatie te bieden terwijl ze heen en weer beweegt.

Wat zijn de voordelen van het hangende tuin-standje?

Het hangende tuin-standje kan een zeer opwindende positie zijn voor zowel mannen als vrouwen. Voor vrouwen kan het een diepe penetratie bieden, wat kan leiden tot intense orgasmes. Het kan ook een gevoel van dominantie geven, omdat de vrouw bovenop de man zit en de controle heeft over de bewegingen.

Voor mannen kan het hangende tuin-standje een geweldig uitzicht bieden op de borsten en het lichaam van de vrouw terwijl ze beweegt. Het kan ook een strakke en intense stimulatie bieden vanwege de hoek van de penis tijdens de penetratie.

Tips voor het hangende tuin-standje

Om het meeste uit het hangende tuin-standje te halen, zijn hier enkele tips:

– Begin langzaam en bouw de bewegingen op naarmate je meer comfortabel wordt in de positie.
– Gebruik kussens om de positie comfortabeler te maken voor beide partners.
– Verander de hoek van de penetratie door de heupen van de vrouw naar voren of naar achteren te kantelen.
– Gebruik glijmiddel om de bewegingen soepeler te maken en irritatie te voorkomen.

Conclusie

Het hangende tuin-standje is een opwindende positie die enige lenigheid en kracht vereist van de vrouw, maar het kan een geweldige ervaring zijn voor beide partners. Door langzaam te beginnen en de bewegingen op te bouwen, kunnen koppels deze positie gebruiken om diepe penetratie en intense stimulatie te bieden. Met enkele tips en trucs kunnen koppels het hangende tuin-standje nog opwindender maken en hun seksuele ervaringen verbeteren.

FAQs

1. Kan het hangende tuin-standje ongemakkelijk zijn voor mannen?
Antwoord: In sommige gevallen kan het hangende tuin-standje ongemakkelijk zijn voor mannen vanwege de hoek van de penis tijdens de penetratie. Het kan helpen om kussens te gebruiken om de positie comfortabeler te maken voor beide partners.

2. Is het hangende tuin-standje geschikt voor stellen van alle leeftijden?
Antwoord: Ja, het hangende tuin-standje kan worden uitgevoerd door stellen van alle leeftijden, zolang ze in goede gezondheid verkeren en geen fysieke beperkingen hebben.

3. Moet je flexibel zijn om het hangende tuin-standje te kunnen uitvoeren?
Antwoord: Het hangende tuin-standje vereist enige lenigheid van de vrouw, maar het is geen vereiste om de positie te kunnen uitvoeren. Door langzaam te beginnen en de bewegingen op te bouwen, kunnen koppels de positie aanpassen aan hun niveau van flexibiliteit.

4. Is het hangende tuin-standje veilig tijdens de zwangerschap?
Antwoord: Het is het beste om contact op te nemen met een arts voordat je seksuele activiteit hebt tijdens de zwangerschap. In sommige gevallen kan het hangende tuin-standje veilig zijn, maar het kan ook ongemakkelijk of onveilig zijn, afhankelijk van de zwangerschapsfase.

5. Kan het hangende tuin-standje worden aangepast voor anale seks?
Antwoord: Ja, het hangende tuin-standje kan worden aangepast voor anale seks door de penis van de man in plaats daarvan in de anus van de vrouw te plaatsen. Het is belangrijk om glijmiddel te gebruiken en langzaam te beginnen om ongemak of pijn te voorkomen.